Digital mobbing, dataspill, ungdom og data

Elevforedrag - Klikk for stort bilde

Vi ser en økning i antall tilfeller med mobbing på nett og uheldig publisering av informasjon via Facebook, Twitter, Kiwi, Snapchat, Kik og andre sosiale medier. Vi ser også en økning i antall mindreårige som spiller dataspill med 18-årsgrense. Vil du vite mer?

OPUS Hadsel ved Hadsel videregående skole og fagskole tilbyr følgende foredrag for følgende målgrupper:

 • Elever mellomtrinn, ungdomstrinn, videregående skole, høgskole/universitet.
  Vi tilbyr et holdningsskapende foredrag / kurs tilpasset elever på de ulike trinn og tar sterke virkemidler i bruk for å åpne øynene til elevene/studentene.
   
 • Foreldre/foresatte
  Vi tilbyr skreddersydde foredrag / kurs for foreldre og foresatte der vi i tillegg til å sette fokus på digital mobbing også retter søkelyset mot voldelige dataspill, nettsteder og aktuelle apper. Vi ser at det beste er å nå både ungdom og foreldre/foresatte.

   
 • Kommune- og fylkespolitikere
  Vi tilbyr foredrag for politikere med fokus på sosiale medier, hva som er privat / offentlig og på forebygging av netthets og digital mobbing.

Foredragsholder er Michal Solheim. Solheim har i ti år jobbet med temaer som digital mobbing, personvern, trygg nettbruk og dataspill. - For å nå gjennom til ungdommen er jeg direkte og kaller en spade for en spade. Hovedbudskapet til de voksne er at deres deltakelse i de unges nettverden er viktig og riktig. Jeg viser film fra spillene slik at foresatte selv kan se hva deres barn og ungdommer spiller.


Se informasjon om foredragene på www.digmob.no. Her finner du alt av opplysninger om foredragene.


Nyheter, aktuelle lenker og bilder finner du på www.facebook.com/nettmobbing

Se vår online brosjyre om foredraget her

 

Ønsker du besøk av oss? Ta kontakt med Michal Solheim for mer informasjon.

E-post: foredrag@digmob.no Mobil: 90 75 97 93

 

 

 

 

Noen referanser:

Gard- Skåredalen- Austrheim skoler i Haugesund, Haukerød skole i Sandefjord, Stortangen skole i Lierne, Lakselv barneskole, Lakselv ungdomsskole, Lakselv vgs, Moldjord skole i Beiarn, Hadsel vgs, Aust-Lofoten vgs, Vest-Lofoten vgs, Andøy vgs, Meløy vgs, Fauske vgs, Saltdal vgs, Narvik vgs, Øksnes ungdomsskole, Holmstad skole, Sortland ungdomsskole, Holand skole, Steine skole, Straumen skole, Glomfjord skole, skoler i Voss, Berlevåg skole, Værøy skole, Træna skole, Tana, Ølen, Storsteinnes, Malangen, Nordkjosbotn, Laksvatn, Storfjord, Lenangen, Lyngseidet, Skibotn.

Fant du det du lette etter?
 
 

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:

Markedsgata 12, Stokmarknes

Se mer kontaktinfo her

Her finner du oss

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS